Vuokrattavat loma-asunnot
»Katinpiha E1
»Katinpiha E3
»Matkailuauto, Raisio
»Tarjouksia

Sijaintikartta
»Katinpiha E1 ja E3

Vuokatin palveluja
»www.vuokatti.fi
»Sotkamon kunta


 

Matkailuauto

Matkailuauto on uusi, huippu nykyaikainen alkoviauto, rekisteröity vuonna 2011. Autossa on istumapaikkoja kuljettajan lisäksi viidelle (5), hyvät nukkumapaikat kuudelle (6) ja hyvät varusteet, jotka selviävät tarkemmin teknisessä- ja varusteluosassa.

Matkailuautossa on kompaktissa muodossa kaikki liikkumiseen ja matkustamiseen tarvittavat elementit. Matkailuauto soveluu lomareissuille, harrastusmatkoille ja työmatkoille, matkustamiseen ja asumiseen ajasta tai paikasta riippumatta. Isoon lämmitettyyn takatalliin mahtuu runsaasti matkatavaroita (mm kaksi polkupyörää, lastenvaunuja ja –rattaita yms.)

Matkailuautossa hoituvat hyvin asuminen, nukkuminen, ruokailut, hygienia, sisällä tapahtuva harrastaminen ja viihtyminen sekä se on hyvä tukikohta muulle, ulkona tapahtuvalle harrastamiselle ja toiminnalle. Mikään ei ole aikaan eikä paikkaan sidottua.

Ajaminen nykyaikaisella matkailuautolla on yhtä helppoa kuin henkilöautolla ja sama B-ajokortti riittää. Auton käyttökustannukset ovat edulliset, kulutus nykyaikaisella 2,2 l dieselmoottorilla on kohtuullinen.

Kyseinen matkailuauto soveltuu hyvin isonkin perheen käyttöön. Tietenkin muukin kuuden (6) hengen ryhmä mahtuu ja viihtyy autossa mainiosti.

Auto on rekisteröity: Vuokraus ilman kuljettajaa. Kaskovakuutuksen omavastuu vahingon sattuessa 600 €.

Vuokraamisesta tehdään oma vuokrasopimus vuokrausehtoineen.


Tekninen- ja varusteluosa

Merkki: Ford Transit 2,2 TDCI, 140 hv
Malli: Hobby Siesta T 650 AK GFM
Koko: Pituus 700 cm, leveys 230 cm, korkeus 290 cm
Istumapaikat: Rekisteröity 1 + 5 henkilölle
Vuodepaikat: 6
Ajokorttivaatimus: B
Nopeusrajoitus: 100 km/h
Väri: Valkoinen/harmaa/sininen
Ajovarustus: ABS lukkiintumattomat jarrut ja jarruvoiman säädin, ESP-ajovakauden hallinta, ASR-luistonesto, ajotietokone, kuljettajan ja etumatkustajan airbag, ohjaamon ilmastointi, vakionopeudensäädin, radio/CD-soitin
Talvivarustus: Trumatic C 6002 kaasulämmitin varustettuna 2 kW sähkövastuksella, eristetty ja lämmitetty vesijärjestelmä, Foam-eristys seinissä ja lattiassa, ohjaamon ulkopuolinen talvipeite,
Muut asuintilan varusteet: Kaasuliesi 3 levyinen, 96 l jääkaappi pakastinlokerolla, lämmin- ja kylmävesi, kemiallinen WC ja suihku, radio/CD-soitin, TV-antenni, 17” digi-TV, 3 kpl Mini Heki kattoluukku, hyttysovi, ikkunoissa hyttysverkot ja pimennysverhot, sähkökäyttöinen ulkoporras, ulkovalo, monipuoliset matot ja verhot, mm. takaosan väliverho, alkovin verhot, vaatekaappi ja runsaasti muuta säilytystilaa.

Lisäksi auton molemmilta puolilta täytettävä lämmitetty takatalli.

Muut varusteet: Markiisi, peruutuskamera, (navigaattori tarvittaessa), retkipöytä ja tuolit, 230 V kaapeleita 2 kpl ja adapteri, Suomen tiekartasto ja leirintäopas, lajitelma varasulakkeita, taskulamppu, turvaliivit. Siivousvälineet ja -aineet. 2 kg jauhesammutin ja sammutuspeite
Ruokailuvälineet: Ruokailu- ja ruuanlaittovälineet kuudelle. Erillinen luettelo.
Vuokraushinnat: Hintaesimerkki hinnoittelukaudelta B, 19.9.- 31.10 ja pääsiäinen - 31.5. 750 €/viikko.

Kysy tarjousta, räätälöidään hinta tarpeittesi (vuokrausaika, ajokilometrit, henkilömäärä yms) mukaan

   

Yhteystiedot

Puh. 0500 380400
jouko [ät] sunkatti.fi
 
Matkailuauto
Matkailuauto
Matkailuauto
Matkailuauto
Matkailuauto
Matkailuauto
Matkailuauto
Matkailuauto